Δελτίο τύπου 13.06.2010 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:52

- Την Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 και ώρα 20:00΄ στο ξενοδοχείο ¨ARCADIA¨ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμή των μελών της που αποστρατεύονται το έτος 2009.
- Τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα της Ένωσης και εν συνεχεία παρατέθηκε δεξίωση.
- Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Ροδόπης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Αριστείδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΜΟΤΟΣ Δήμος, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης κ. ΚΕΡΖΕΒΑΝΗΣ Χρήστος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Ι.Ρ.Α. κ. ΒΑΒΑΪΤΗΣ Σταύρος και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
- Η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα στην ομιλία της απευθυνόμενη στα τιμώμενα μέλη της Ένωσης τόνισε : ¨ Σας ανήκει κάθε τιμή, γιατί δώσατε τον εαυτό σας στην Υπηρεσία της Πατρίδας και συμβάλλατε στην αποκατάσταση και διατήρηση της γαλήνης, της ησυχίας και της σιγουριάς του Έλληνα πολίτη. Διακριθήκατε για την πίστη και την αφοσίωσή σας στα ιδανικά και στις παραδόσεις της Πατρίδας, του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Οικογένειας. Ως μέλη της Ένωσής μας, δώσατε το δυναμικό παρών στις επάλξεις του κοινού μας συνδικαλιστικού αγώνα για μια καλύτερη Αστυνομία, για προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες του Ελληνικού Κράτους, για αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες του Έλληνα αστυνομικού, για ένα καλύτερο αύριο ¨.

 

 
Ανακοίνωση για το ασφαλιστικό PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:51

/>
Σας γνωστοποιούμε την υπ΄αριθ. 504/4/35β από 16-07-2010 ανακοίνωση  της Π.Ο.ΑΣ.Υ.    που αναφέρεται στις βελτιώσεις επί της τροπολογίας ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού ένστολων που ψηφίστηκαν την 15-07-2010 .
Η Ένωσή μας συμμετείχε στις μάχες που έδωσε η Π.Ο.ΑΣ.Υ. ,  με κορύφωση την ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλ. Συντάγματος την Τετάρτη 14-07-2010 και ώρα 18.30΄.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας που ενίσχυσαν τον αγώνα μας με την συμμετοχή τους στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Τονίζουμε όμως , πως οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις του συνδικαλιστικού μας οργάνου γιατί τίποτε δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε σθεναρά.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:55
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 61 62 63 64 65 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 65 από 65