ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ 25-5-2010 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:55


Την 25-5-2010 τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Α.Μ.Θ. συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστ/κο Δ/ντη Α.Μ.Θ. Υποστράτηγο κ. ΡΙΖΟ Νικόλαο και τον ενημέρωσαν για τα παρακάτω προβλήματα που απασχολούν τα μέλη των Ενώσεων:
1.    Ορθολογική κατανομή του προσωπικού της Α.Δ. Ροδόπης με περιορισμό των αποσπάσεων – μετακινήσεων στον απολύτως αναγκαίο αριθμό, ούτως ώστε οι Υπηρεσίες να επιμερίζονται ισομερώς τις ελλείψεις προσωπικού που ανακύπτουν από το κενό των οργανικών θέσεων της Α. Δ. Ροδόπης.
2.    Πιστή τήρηση του Π.Δ. 394/01 που αφορά τον χρόνο εργασίας και τις ημερήσιες αναπαύσεις του Αστυνομικού Προσωπικού.
3.    Μέριμνα έτσι ώστε στα κρατητήρια του Α. Τ. Κομοτηνής να φιλοξενείται ο προβλεπόμενος, βάσει των προδιαγραφών αυτών, αριθμός κρατουμένων.
4.    Πλήρης εφαρμογή του Π.Δ. 45/30-4-2008 «Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας», (Τελευταία απολύμανση κρατητηρίων Α.Τ.Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε 6-2-2010).
5.    Εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά όσους απασχολούνται μπροστά σε οθόνες (Η/Υ κ.λ.π).
6.     Ενεργοποίηση των Διατάξεων που αφορούν την ύπαρξη Διοικητικής Μέριμνας.
7.    Αντικατάσταση όλων των παλιών οχημάτων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού (αλεξίσφαιρα γιλέκα, όπλα κ.λ.π.). Υπάρχουν οχήματα που διένυσαν πλέον των  600.000 χλμ και κυκλοφορύν χωρίς να έχουν υποβληθεί ποτέ σε περιοδικό τεχνικό έλεγχο


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:57
Περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ.ΝΙΚΗΣ 15-5-2010 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:55


Tην Κυριακή  16-05-2010 και ώρα 13.00΄ ,το Δ.Σ. της Ένωσής μας από  κοινού με τον Αστυνομικό Δ/ντή  Ροδόπης κ. ΚΟΚΜΟΤΟ Δήμο , υποδέχθηκε , το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης» και την ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του , που επισκέφθηκαν την πόλη μας συμμετέχοντας σε φιλικό αγώνα  με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, μεταφέροντας το μήνυμα «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΟΧΙ ΣΤΗ  ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και εν συνεχεία παρατέθηκε δεξίωση προς τιμήν τους ,  στο Αστυνομικό Μέγαρο της Α.Δ.Ροδόπης

 
Δελτίο τύπου 13.06.2010 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:52

- Την Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 και ώρα 20:00΄ στο ξενοδοχείο ¨ARCADIA¨ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμή των μελών της που αποστρατεύονται το έτος 2009.
- Τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα της Ένωσης και εν συνεχεία παρατέθηκε δεξίωση.
- Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Ροδόπης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Αριστείδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΜΟΤΟΣ Δήμος, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης κ. ΚΕΡΖΕΒΑΝΗΣ Χρήστος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Ι.Ρ.Α. κ. ΒΑΒΑΪΤΗΣ Σταύρος και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
- Η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα στην ομιλία της απευθυνόμενη στα τιμώμενα μέλη της Ένωσης τόνισε : ¨ Σας ανήκει κάθε τιμή, γιατί δώσατε τον εαυτό σας στην Υπηρεσία της Πατρίδας και συμβάλλατε στην αποκατάσταση και διατήρηση της γαλήνης, της ησυχίας και της σιγουριάς του Έλληνα πολίτη. Διακριθήκατε για την πίστη και την αφοσίωσή σας στα ιδανικά και στις παραδόσεις της Πατρίδας, του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Οικογένειας. Ως μέλη της Ένωσής μας, δώσατε το δυναμικό παρών στις επάλξεις του κοινού μας συνδικαλιστικού αγώνα για μια καλύτερη Αστυνομία, για προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες του Ελληνικού Κράτους, για αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες του Έλληνα αστυνομικού, για ένα καλύτερο αύριο ¨.

 

 
ΔΕΛΤΙΟ για επιθεση δημοσιογραφου Σωκρατη Γκιολα την 19-7-10 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:54

Δεκαέξι σφαίρες στην ελευθερία λόγου και έκφρασης. Αυτό τα ξημερώματα της Δευτέρας οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλα .Την ελευθεροτυπία στην χώρα μας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης καταδικάζει την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιολα   και ελπίζει  στην άμεση σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη.

 
Ανακοίνωση για το ασφαλιστικό PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:51

/>
Σας γνωστοποιούμε την υπ΄αριθ. 504/4/35β από 16-07-2010 ανακοίνωση  της Π.Ο.ΑΣ.Υ.    που αναφέρεται στις βελτιώσεις επί της τροπολογίας ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού ένστολων που ψηφίστηκαν την 15-07-2010 .
Η Ένωσή μας συμμετείχε στις μάχες που έδωσε η Π.Ο.ΑΣ.Υ. ,  με κορύφωση την ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλ. Συντάγματος την Τετάρτη 14-07-2010 και ώρα 18.30΄.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας που ενίσχυσαν τον αγώνα μας με την συμμετοχή τους στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Τονίζουμε όμως , πως οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις του συνδικαλιστικού μας οργάνου γιατί τίποτε δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε σθεναρά.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 13:55
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 61 62 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 62 από 62