Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Κομοτηνή, 3 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής, οι οποίοι μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση στοιχείων και πολύμηνη επιτήρηση της δράσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κατάφεραν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν όχι μόνο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και στη προώθηση παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα.

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στην αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/11, στις πόλεις της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν 38 μέλη του κυκλώματος.

Ακόμη ένα καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα δόθηκε από τους αστυνομικούς της Δ.Α. Ροδόπης, οι οποίοι επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα 6975601800
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος 6945021214

Image
Back To Top