ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ι.Ε.Κ.360 ΞΑΝΘΗΣ -ΕΚΠΤΩΣΗ 20 % ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Κομοτηνή, 25 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

          Σε συνέχεια προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας της Προέδρου μας με την Διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360, πρωινές ώρες της Παρασκευής 21 Ιουλίου 2023 στο γραφείο της Ένωσής μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ένωσής μας κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας και του Γενικού Γραμματέα κ. ΚΟΥΜΑΝΙΔΗ Νικολάου, με την Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360 ΞΑΝΘΗΣ κ. ΕΜΙΝ Γκιουλτζάν.

Κατά την συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση του Προεδρείου της Ένωσής μας σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης και συζητήθηκε το αίτημα της Προέδρου μας, για παροχή ειδικής έκπτωσης επί των διδάκτρων προς τα μέλη μας και τις οικογένειες τους .

            Όπως μας ενημέρωσε η κ. ΕΜΙΝ Γκιουλτζάν, το αίτημά μας έγινε αποδεκτό και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει στα μέλη της Ένωσής μας καθώς και στις οικογένειες τους ειδική έκπτωση 20 % επί των ήδη προνομιακών διδάκτρων, για την εγγραφή τους σε όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης.

Οι εγγραφές ισχύουν έως 15/10/2023, με δυνατότητα αποπληρωμής των διδάκτρων σε μηνιαίες δόσεις. Για να γίνει η εγγραφή φοίτησης με την ειδική έκπτωση 20 % στα δίδακτρα, είναι απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης από την Ένωσή μας, την οποία τα ενδιαφερόμενα μέλη μας θα μπορούν να παραλαμβάνουν από το γραφείο του Σωματείου μας, μετά από τηλεφωνική τους επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ένωσής μας.

            Η Πρόεδρος και το Διοικητικό μας Συμβούλιο, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360, καθώς και στη Διευθύντρια του παραρτήματος Ξάνθης κ. ΕΜΙΝ Γκιουλτζάν για την τόσο σημαντική προσφορά τους προς τα μέλη μας και τις οικογένειες τους, η οποία μάλιστα έρχεται σε καιρούς οικονομικά ιδιαίτερα δύσκολους για εμάς τους αστυνομικούς.

       Είναι μία κίνηση που καταδεικνύει την αγάπη του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360 στην Ελληνική Αστυνομία και την εκ μέρους του έμπρακτη στήριξη του έργου κάθε Έλληνα και Ελληνίδας αστυνομικού.

       Το γεγονός αυτό μας γεμίζει χαρά και δύναμη να συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα για βελτίωση των εργασιακών – οικονομικών συνθηκών των μελών μας, αλλά και για ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Image
Back To Top