ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ-ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ

(μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

2) Την Πανελλήνια Ομοσπονδία

Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

ΘΕΜΑ : «Kάλυψη κενών οργανικών θέσεων  των Διευθύνσεων Αστυνομίας  Ροδόπης, Ξάνθης

και Καβάλας»

κ. Υπουργέ,

Επειδή τα προβλήματα στις τοπικές μας Διευθύνσεις Αστυνομίας είναι πλείστα και σας τα έχουμε επισημάνει πολλάκις, δυστυχώς όμως δεν  βλέπουμε την ανάλογη κατανόηση από μεριάς σας, έχοντας την Ομοσπονδία μας αρωγό στο δίκαιο αίτημά μας, σας ζητούμε να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση των Προέδρων των τριών Ενώσεων με εσάς προσωπικά και παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία διά ζώσης πλέον να σας αναλύσουμε τα προβλήματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς των Ενώσεων μας, όσο και τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών.

Καθώς τις τελευταίες ημέρες διαρρέεται η πληροφορία ότι  θέληση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας μας,  είναι στο επικείμενο Συμβούλιο Συμπληρωματικών Μεταθέσεων έτους 2022, να μην ενισχυθούν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας  στις οποίες υπηρετούμε οι ίδιοι  και νομίμως εκπροσωπούμε τα μέλη των Ενώσεών μας  που υπηρετούν σε αυτές, ζητούμε όπως η συνάντησή μας να πραγματοποιηθεί απολύτως άμεσα και συγκεκριμένα εντός χρονικού διαστήματος από απογευματινές  ώρες της 16-09-2022 έως και οποιαδήποτε ώρα της 17-09-2022 .

Σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε και επειδή η «διάλυση» των Αστυνομικών Υπηρεσιών είναι πλέον προ των πυλών, εκ της θεσμικής ιδιότητας μας θα είμαστε αναγκασμένοι να κλιμακώσουμε τις ενέργειες και να προβούμε σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κριθεί αναγκαία.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Ε.Α.Υ. ΚΑΒΑΛΑΣ