ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ 87ης Δ.Ε.Θ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00΄ στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Ένστολη Διαμαρτυρία Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών και Στρατιωτικών.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές εξαθλίωσης των ενστόλων.

Σας καλούμε να βροντοφωνάξουμε όλες και όλοι μαζί ΟΧΙ άλλος εμπαιγμός, ΟΧΙ άλλη κοροϊδία, ΟΧΙ άλλα κροκοδείλια δάκρυα, ΟΧΙ άλλες ψεύτικες αγάπες!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ O TON ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ.

-       Τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας, σύμφωνα με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας που εδράζονται στις ανάγκες του αστυνομικού, με σεβασμό στην ιστορία και στα θύματα του αστυνομικού λειτουργήματος.

-       Ένα δίκαιο μισθολόγιο και επαναφορά αποδοχών στα επίπεδα του 2012, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αναγνωρίζουν de facto την επικινδυνότητα της εργασίας μας.

-       Να δοθεί τέλος στην καταστρατήγηση εργασιακών, κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων μας, με πληρωμή των απλήρωτων οδοιπορικών, με αύξηση της αμοιβής για την νυχτερινή εργασία κ.λ.π.

-       Να ενισχυθεί η Ελληνική Αστυνομία με προσωπικό που θα προσλαμβάνεται αποκλειστικά και μόνο από πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια των αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και θα ενισχύει ουσιαστικά το αξιόμαχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

-       Να διατεθούν κονδύλια για την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, ώστε ο αστυνομικός να μην παίζει καθημερινά «κορώνα - γράμματα» τη ζωή του.

Όλοι μαζί ενωμένοι με μαζική συμμετοχή και με εφαλτήριο τη Θεσσαλονίκη κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και θα συνεχίσουμε εάν και όπου χρειαστεί, μέχρι τελικής δικαίωσης.

Η συμμετοχή μας θα καθορίσει το μέγεθος της πίεσης και θα φέρει το δικαιωτικό αποτέλεσμα.

Η Ε.Α.Υ. Ροδόπης συμμετέχει δυναμικά στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και καμμιά μας.

Είναι ζήτημα τιμής για όλους μας.

20 χρόνια από την πρώτη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη πάλι για το «επικίνδυνο», σας καλούμε να γράψουμε την δική μας αγωνιστική ιστορία

την 08 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ

Αναχώρηση λεωφορείου ώρα 14:30΄ έμπροσθεν Αστυνομικού Μεγάρου.

Δηλώσεις συμμέτοχής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

                                                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6 9 7 7 5 0 0 3 7 4

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6 9 4 5 0 2 1 2 1 4  

Image
Back To Top