ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Φροντιστήριο Θεώρημα προσφέρει σε όλους τουςαστυνομικούς της περιοχής μας έκπτωση 10% στα δίδακτρα!

Η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί και με όλες τις παρακάτω προσφορές:

  • Έκπτωση Αριστείας 10%: Σε όλους τους μαθητές που θα έχουν γενικό μέσο όρο της τάξης που τελειώνει από 18,5 και πάνω.
  • Σε περίπτωση ετήσιας προπληρωμής 10%: Σε όλες τις οικογένειες που θέλουν να εξοφλήσουν όλο το ποσό μέχρι και 31/5/22 από την αρχή της χρονιάς σε μια δόση. Για την Γ’ Λυκείου μέχρι 31/5/22 τα δίδακτρα είναι 10 μηνών, ενώ για τις μικρότερες τάξεις 9 μηνών.
  • Σε περίπτωση ετήσιας προπληρωμής 5%: Αντίστοιχα με το ανωτέρω, αν η εξόφληση γίνει σε 2 δόσεις (μια δόση στον πρώτο μήνα μαθημάτων, και η δεύτερη δόση στα τέλη του 2021-αρχές 2022).
  • Σε συμφοιτούντα αδέλφια 10%: Η έκπτωση παρέχεται σε κάθε ένα από τα αδέλφια που φοιτούν ταυτόχρονα στο φροντιστήριό μας.
  • Σε τρίτεκνους –πολύτεκνους 10%: Η έκπτωση παρέχεται σε παιδιά τρίτεκνων – πολύτεκνων οικογενειών ανεξάρτητα από την ηλικία των αδελφιών του.

Σε όλα τα παραπάνω, η μέγιστη συνδυαστική έκπτωση που μπορεί να πάρει κάποιος είναι 20%.

Επιπλέον όμως, παρέχουμε εξτρά έκπτωση, σε περίπτωση που εσείς ή το παιδί σας μας συστήσετε έναν ή περισσότερους καινούργιους μαθητές, που δεν ήταν γραμμένοι φέτος στο φροντιστήριό μας.

Συγκεκριμένα, αν εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας, μπορείτε από κει και πέρα, για κάθε έναν μαθητή που έρχεται με σύσταση από εσάς, να κερδίζετε 10% έκπτωση, τόσο εσείς, όσο και ο νέος μαθητής, χωρίς κανέναν περιορισμό: Αν για παράδειγμα εγγραφούν 3 μαθητές με σύσταση από εσάς, κερδίζετε επιπλέον 30% έκπτωση εσείς, και 10% ο κάθε ένας από αυτούς τους 3 νέους μαθητές.

Οι εκπτώσεις των εγγραφών από σύσταση συνδυάζονται με αυτές που προαναφέραμε.

Αυτονόητο είναι, ότι και την επόμενη χρονιά, θα παρέχουμε εντελώς δωρεάν στους μαθητές μας όλα τα προϊόντα επαγγελματικού προσανατολισμού (Τεστ επαγγελματικών δεξιοτήτων για Α και Β Λυκείου, StudyBot για όλους, εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, βοήθεια στο μηχανογραφικό για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, κτλ).Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο siteμας, www.theorima.net

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε ό,τι αφορά τα μαθήματα της επόμενης τάξης, να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας για το σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, να μιλήσουμε για τις επιλογές σας, κτλ.

Θα παρακαλούσαμε όμως, αυτό να γίνει με τηλεφωνικό ραντεβού στο 25310 80002, ώστε να κανονίσουμε να έχουμε άπλετο διαθέσιμο χρόνο.

Με εκτίμηση,

Για το Φροντιστήριο Θεώρημα,

Στέφανος Δημητρακόπουλος

Σωτήρης Αμανατιάδης

Image
Back To Top